Pagina

Wie ik ben

In het kort dan: Rotterdammer(t), geitenwollensokloze vegetariër, herstellend chocoholic, ondernemer, speed freak op hakken en hartstochtelijk e-mailhater. Maar niet per se in die volgorde. En met een scherp oog voor (klantgerelateerde) processen, klantbeleving en -tevredenheid.

Verder is Google je beste vriend.

Oh, dit is trouwens wat anderen zeggen. Ik ben er niet dol op, schrijven over jezelf. Maar dat moet, zei Paul de Webmeester. En toen liet-ie het anderen ook doen.

Contact opnemen? Kan. Bel (0031) 10 – 26 20 220, of mail me (if you must).

@layladejong

Een stoere en professionele vrouw die het hart op de juiste plek heeft zitten! (Oh, en ze is ook nog eens heel grappig!)

@DennisBol

Corine is ontzettend veelzijdig. Runt een eigen bedrijf, een huishouden met kinderen en schrijft zonder moeite mooie teksten. Ondernemer in hart en nieren dus. Maar ook naast haar werk enorm initiatiefrijk en zet zich overal waar nodig in om mensen te helpen. Oprecht belangeloos. En ook op andere fronten staat ze haar mannetje: een avondje stappen, potje pool of rit op de motor. ‘One of the guys’…maar dan ‘on heels’. Ze krijgt het voor elkaar voor al deze zaken tijd te vinden…nee, tijd te máken. Initiatief meets multitasking, zeg maar. Ogenschijnlijk zonder moeite, maar gegarandeerd dat ze ook daarvoor keihard werkt.

@Annedien

Corine zet haar grote gevoel voor deze wereld om in daden, heeft meer lef dan de meeste mensen, is lief en levensgevaarlijk voor onrecht. Ze laat zich niet tegenhouden, gelukkig. Ik ben blij dat ze bestaat.

@Tjarko

Corine is een rots in ieders branding, brutaal eerlijk, op en top vrouw, maar vooral echt, heel erg echt en dat is uniek on- en offline.

@MevrouwvanBeek

Een goeie kerel in de vorm van een prachtige vrouw.

@TheOllieWorks

Enkel hartjes! Ze werkt uiterst secuur op een niveau dat weinigen kunnen bijbenen. Zet zich voor anderen in en voor het groter geheel. Ook wanneer ze zichzelf daarbij soms wegcijfert. Ze is een speedfreak en een petrolhead. Ze is een chick met ballen, een powervrouw!

@ThomasBouyeure

Ze is in bijna alles onbaatzuchtig, dat siert haar. Ze wordt blij van kleine dingetjes, maakt mij blij, is sterk, mooi, lief, gedreven. Stronteigenwijs, maar lijkt het toch best vaak bij het juiste eind te hebben.

@ziebinnenzijde

Bevlogen en erg betrokken zijn woorden die opkomen.

@PaulvanBuuren

Bikkel met groot hart. Brede schouders, hele brede schouders. En dat op hakken.

@Denismet1n

Corine is, naast een lekker wijf, voor mij een leermeester(-es). Ze begrijpt, ze durft en doet. Ze zegt. Ze werkt aanstekelijk en schopt je genadeloos drempels over. En dat is fijn; zo’n zeldzame tegenkomen die écht snapt wat Karma is. Niet 1 of ander vaag plaatje met een “pakkende tekst”, nee…. het ís.

@zwartekip

Ze is een levensgenieter met een groot hart.

@AmoorahNL

Corine is naast ontzettend lief ook enorm sterk. Waar ze een ander kan helpen, doet ze dit. Geheel belangeloos. Ze is ontzettend slim. Perfectionistisch. Daarmee stelt ze zichzelf hele hoge eisen, maar levert ze perfect werk af. De klanten zijn ongetwijfeld erg blij met een persoon als Corine. Corine heeft een innemendheid over zich heen waarmee ze ieders hart wint.  Boven alles, heeft ze zelf een gigantisch en mooi hart.

@dennismons

Dat ze een lekker ding is, staat sowieso als een paal boven water. En liefdevol met veel empathie en snapt sommige moeilijke mensen heel goed. Verdomd goed.

@KevinReeuwijk

Corine is de sterkste vrouw die ik ken. Sterkste persoon eigenlijk. Ze heeft een onwaarschijnlijk groot hart voor anderen. Te groot denk ik soms. Ze komt tijd te kort, maar dat weerhoudt haar alsnog niet om voor het onrecht van een ander op te komen. Ik zou willen dat mensen voor haar opkomen zoals zij voor hun opkomt. Ze is een voorbeeld voor ons allen.

@berendQuest

Berend doet aan profiling. Twitterprofiling. Kijk maar.

@RowdyBass666

Corine is als vriendin erg zorgzaam, empatisch, grappig en staat 24/7 klaar. Ook heeft ze het persoonlijk niet altijd even gemakkelijk met haar gezondheid laat weinig tot niets merken. Zakelijk is zij zeer professioneel, vasthoudend, anticiperend en een ondernemer waar men een voorbeeld aan moet nemen.

@JansenPaul

Corine is een moordwijf. Ze is inspirerend, daadkrachtig, bevlogen, ondernemend en heeft een bloedhekel aan onrecht. Ze komt in actie waar anderen juist berusten. Ze gaat door het vuur voor haar dierbaren, haar werknemers maar zeker ook voor elke andere persoon of personen die hulp nodig hebben. Zo nam zij het initiatief voor Andrea en staat ze ook weer op voor Otten. Ik zou haar zeker niet als activiste omschrijven omdat ik dat veel te militant vind klinken. Ze is wel een echte ondernemer, iemand die vindt dat er hard gewerkt moet worden om wat te bereiken. Deze regering zit het ondernemen (vooral het MKB) teveel in de weg, vindt ze. Bovendien is ze ontzettend warm, lief en is ze een enorme dierenliefhebster.

@SabinedeVos

Later als ik groot ben wil ik @CorineZelf worden.

@LeeLovable

Als ik met Corine praat, praat ik met een spiegel. Een spiegelbeeld dat lief en begripvol is. Ik heb haar leren kennen omdat ik ongelofelijk met d’r kon lachen en gaandeweg begon ik onze volledig pretentieloze gesprekken steeds meer te waarderen. Jezelf zijn en elkaar niet veroordelen. Ze is lief. Buiten de dingen die de rest al schreef. Verheug me d’r nog beter te leren kennen.